ТОВ «П'ятидні» влаштувало помпезний День поля

11 Липня 2017, 13:08
23561

Сьогодні, 11 липня, на базі насінневого комплексу ТОВ «П'ятидні», відбувся День поля.

На захід з'їхалися аграрії з усієї Волинської області і не тільки. На День поля також прибули партнери аграрного товариства, як наші вітчизняні так і закордонні.  

Господар ТОВ «П'ятидні», депутат обласної ради Валерій Діброва зустрічав також на своєму аграрному господарстві голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Очільник області ще до початку урочистої частини оглянув територію заводу, поспілкувався з його працівниками, поцікавився як «працюється у Діброви», яку заробітну плату вони отримують.

Далі, на початку урочистостей з вітальним словом до присутніх звернувся сам господар дійства, директор товариства «П'ятидні» Валерій Діброва. 

У своїй промові він коротко розповів про діяльність аграрного підприємства, яке він очолює, про роботу та запуск сучасного насінневого комплексу.

- ТОВ «П'ятидні» на сьогодні обробляє 16,5 тисяч га землі у п'яти районах області. Ми інтенсивно беремо в оренду землю в Любомльському районі, розчищаючи чагарники, викорчовуючи ліс, осушуючи болота. Плануємо вийти на позначку 20 тисяч га землі, яку будемо обробляти. Протяжність підприємства - від крайнього поля до крайнього поля - більше ніж 145 кілометрів, - зазначив під час свого виступу Валерій Григорович. - У нас працює непоганий штат спеціалістів - молодих агрономів та інженерів, які під моїм керівництвом дають усьому цьому лад.

Цьогоріч посіяли 6 тисяч га пшениці, 710 га цукрового буряка, 1850 га ріпаку, 1800 га кукурудзи, 2 тисячі га гороху, 3,5 тисяч га сої, інші культури - гречку, чечевицю, нут.   В цьому році вперше посіяли 500 га соняшника. 

Більше - у відео.

Далі гості ТОВ «П'ятидні» самі мали нагоду звернутися з вітальним словом до господаря заходу, а також  ознайомитися із роботою насінневої лабораторії та насінневого заводу.

Після цього всі присутні мали нагоду оглянути поля та насінневі ділянки ТОВ «П'ятидні» та планували поспілкуватися в невимушеній обстановці за святковим столом.




































 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024