Володимирчанин зафіксував, як викачують нечистоти з відстійників птахофабрики

25 Лютого 2021, 12:45
1445

Володимирчанин Тарас Сватко став свідком того, як вночі 24 лютого відкачували нечистоти з відстійників птахофабрики у Володимирі. 

Про це він розповідає у відео на своїй сторінці у фейсбуці.

Володимирчанин розповідає, що ввечері 24 лютого молодий чоловік побачив, як перекачують нечистоти з відстійників Володимир-Волинської птахофабрики. Перекачували за допомогою довгої труби та помпи, котра знаходилась за парканом птахофабрики. Все це активіст зазнімкував на фото і відео і виклав на своїй сторінці у фейсбуці.

Йшлося також про невідомих чоловіків, які з'явилися на місці події.

«Забруднена територія є дуже великою. Ще до прямих ефірів мав серйозний конфлікт з тими тітушками-сепаратистами (про це спробую розповісти детальніше пізніше). Тітушки є немісцевими, спілкувалися російською мовою.
Дякувати Богу, вдачі, швидкій реакції поліції,  швидкій реакції наших хлопців, котрі прибули в підтримку, я сьогодні залишився живий та неушкоджений. 
На місце відразу прибув юрист птахофабрики – Михайло Чуб, котрий навідріз відмовлявся представлятися, та оголошувати, що є представником птахофабрики, але постійно мав зауваження щодо дій працівників поліції та присутніх активістів.
Поліція вилучила один присутній транспортний засіб, власник якого невстановлений. Інший транспортний засіб, як виявилось, належить птахофабриці. Наразі, на місці знаходяться знаряддя злочину, яке охороняють надійні хлопці.
Слідчий відмовився продовжувати слідчі дії й сказав, що продовжить їх вранці», – йдеться у дописі активіста. 

Як стало відомо згодом, нечистоти викачували на землі військового полігону. 

Читайте також: Держпродспоживслужба Волині взялася за «криваві ріки» Добкіна







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024