Мешканець Володимира відлупцював далекобійника

13 Липня 2017, 15:11
9836

У Володимирі-Волинському спритник намагався обікрасти фуру, яка стояла на майданчику біля автозаправної станції.

Про це повідомляє ВолиньPost посилаючись на управління поліції охорони у Волинській області.

Екіпаж реагування поліції охорони у Володимирі-Волинському отримав повідомлення про спрацювання «тривожної» кнопки з автозаправної станції на вулиці Устилузькій.

Завдяки оперативному реагуванню на спрацювання системи тривожної сигналізації наряд поліції охорони за лічені хвилини вже прибув на об`єкт. Від працівників АЗС правоохоронці отримали дані про те, що невідомий чоловік витягував з вантажного відсіку фури, яка стояла на стоянці біля АЗС, москітні сітки для пластикових вікон. Після того, як крадіжку побачив водій вантажівки, який відпочивав у кабіні автомобіля та вийшов, спритник накинувся на нього та відлупцював.

Чоловіка, який намагався обікрасти вантажівку, поліцейські охорони затримали неподалік АЗС. Затриманим виявився 26-річний місцевий мешканець. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського відділку поліції.

За цим фактом правоохоронці проводять правову кваліфікацію даної події. Сума збитків встановлюється. Попередньо затриманому чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України - таємне викрадення чужого майна (крадіжка). 

Триває слідство.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024