«Не для галочки»: що подарувати дівчині, щоб отримати задоволення їй і вам

01 Березня 2021, 12:15
Подарунок/Фото ілюстративне 1069
Подарунок/Фото ілюстративне

А ви задумувались, що у житті ми все робимо для себе? Якщо ви поруч з особою, яку по-справжньому любите, найперше від того щасливі ви – всередині відчуваєте спокій та щастя. Коли обираєте подарунок близькій людині, найперше дбаєте про свої почуття – кохана радіє, а разом з тим і ви. Важливо розуміти, що здатне подарувати щастя тому, хто біля вас. Не будьте глухими та сліпими до її потреб – будьте чуйні та кмітливі.

Презент «для галочки» говорить, що вам байдуже, як ви почуваєтеся біля людини. На меті не ощасливити отримувача, а підтримати традицію, уникнути відчуття провини – це теж робите для себе. Робіть вдалі подарунки та не позбавляйте себе можливості отримати задоволення.

5 ідей подарунку, які скажуть за вас «Я тебе люблю»

Спеціалістка з етикету Ганна Чаплигіна переконує, що подарунком ви підтверджуєте важливість людини у вашому житті та цінність ваших взаємин. Хіба 15-хвилинне відвідування магазину, яке ледве вписалось у ваш «щільний графік», говорить про ваші істинні почуття? Перегляньте запропоновані ідеї, зважте всі переваги й недоліки вподобаних варіантів, перегляньте відгуки й лише тоді здійсніть покупку. Що ми вам пропонуємо:

  1. Індивідуальні прикраси з гравіюванням. Всі жінки люблять прикрашати себе дорогоцінними металами й камінням, а коли каблучка чи браслет з особливим написом – носити їх стає ще приємніше.
  2. Враження від нової подорожі. Спільне підкорення нових вершин і горизонтів свідчить про те, наскільки ви цінуєте стосунки. Відвідування нових місць в парі дарує яскраві емоції на все життя.
  3. Портативний принтер миттєвого друку. Якщо ваша обраниця любить робити селфі та оригінальні фото, подбайте про наявність вільного місця в її телефоні.
  4. Дерев’яна скреч-карта світу. Вона надихатиме на нові мандрівки й додасть родзинки в інтер’єр кімнати.
  5. Набір елітної косметики буде доречним тоді, коли знаєте тип та особливості шкіри.

Вкладайте сили в пошук подарунку, підберіть вдалі слова, створіть незвичайну ситуацію передачі подарунку. Як подяку отримуєте щирі емоції та подяку.

Як небанально піднести подарунок дівчині й здивувати її

Святкова обгортка, слова вдячності, обійми та поцілунки — неодмінні елементи привітання. Але дівчатам завжди хочеться чогось більшого. Зазвичай, її подруг цікавить не каблучка, яку ви подарували, коли робили пропозицію руки й серця, а як саме ви її подарували. З подарунками по іншому приводу все відбувається по аналогії. Незвичайні емоції викликають 3 наступні способи:

  • Особливий день для дівчини святкуйте вдвох у ресторані. Завчасно роздайте по 1 троянді обслуговчому персоналу — нехай вони по черзі дарують квітку. Коли кохана збере повноцінний букет, переходьте до вручення основного подарунка.
  • Попросіть офіціанта, щоб замість страви від шефа він приніс подарунок на підносі під ковпаком.
  • Організуйте, щоб вуличні музиканти зіграли улюблену пісню подруги, коли будете повз них приходити. А потім соліст піднесе заздалегідь запакований презент.

Будьте оригінальні й не соромтесь вигадувати щось незвичне. Дівчина завжди оцінить нестандартний підхід і в майбутньому відповість вам тим самим.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024