У Володимирі-Волинському – нова директорка комунального підприємства

02 Березня 2021, 15:15
Ірина Ковальчук 2465
Ірина Ковальчук

У Володимирі-Волинському обрали директора новоствореного комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр Володимир-Волинської міської ради».

Отож, за результатами конкурсного відбору переможницею визначено Ірину Ковальчук, інформують на сайті міськради.

Ірина Ковальчук – уродженка міста Володимира-Волинського. У 2014 році після закінчення школи вступила до Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки на історичний факультет за спеціальністю «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури». У 2019 році захистила диплом магістра за спеціальністю “Музеєзнавство, пам’яткознавство та культурний туризм”.

Має досвід роботи менеджером (управителем) туризмом в КП «Центр туристичної інформації та послуг у м.Луцьк», а також менеджером служби підтримки у ТзОВ «Саппортлаб». 

Загалом до участі в конкурсі надійшли 3 заяви, відповідно до черговості подання яких і заслуховували претендентів. Кожен із кандидатів виступив з презентацією власного бачення стратегії розвитку туристично-інформаційного центру, конкретних ідей в його роботі, а також відповів на запитання членів конкурсної комісії.

Нагадаємо, що питання про створення комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр Володимир-Волинської міської ради» було підтримане депутатами на засіданні сесії міської ради 26 січня.

Підприємство надаватиме туристично-екскурсійні послуги, просуватиме імідж Володимир-Волинської міської територіальної громади. 

Читайте також: Відомо, хто хоче стати директором комунального підприємства у Володимирі





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024