Лікарі Володимирщини розповіли, як почуваються після вакцинації від COVID-19

03 Березня 2021, 19:35
Дмитро Потирук під час вакцинації 2079 Джерело: Фото з фейсбук сторінки Володимир-Волинського ТМО
Дмитро Потирук під час вакцинації

Вакциновані медики Володимир-Волинського ТМО розповіли, як почуваються після отримання першої дози вакцини від коронавірусу.

Як повідомили Район.Володимир-Волинський, у перший день вакцинації на Володимирщині защепилося 60 осіб: 54 медиків ТМО та 6 – медики «первинки».

Серед защеплених – завідувач інфекційного відділення Володимир-Волинського ТМО Дмитро Потирук

«Так, я сьогодні теж вакцинувався. Зауважу що до вакцинації коронавірусом не хворів, про що свідчить відсутність антитіл. Пройшло кілька години після вакцинації. В місці ін'єкції відсутнє будь-яке почервоніння і припухлість. При натисканні ін'єкція не болить. Почуваю себе добре. Температура тіла 36,6», – розповів лікар.

Завідувач інфекційного відділення зазначив, що вакцинувався, бо іншого логічного шляху подолати пандемію він не бачить.

Серед тих, хто у перший день вакцинації теж защепилася від коронавірусу – завідувачка пологовим відділення Володимир-Волинського ТМО Ірина Ткачук.

«Почуваю себе добре, так ніби нічого не робила. На вакцинацію погодилась добровільно, бо є свідомою громадянкою України», – розповіла завідувачка відділення.

Очільниця Володимир-Волинського ТМО Тетяна Ващук наразі не вакцинувалася. Як повідомила лікарка для Район.Володимир-Волинський, тест показав наявність у неї антитіл до коронавірусу. Як тільки їх рівень знизиться, – вона защепиться. 

Першим у Володимирі-Волинському вакцинувався завідувач терапевтичного відділення Володимир-Волинського ТМО Ігор Халимендик, який щодня контактує з хворими на коронавірус.

«Так, отримав першу дозу вакцини. Почуваюсь добре. Температури не маю, місце ін’єкції не турбує. До вакцинації спонукало те, що маю низький титр антитіл в крові», – розповів лікар. 

Нагадаємо, защепитися від коронавірусу у Володимирі-Волинському попередньо погодилося 111 медпрацівників.

Читайте також: Медики Володимирщини вакцинуються від COVID-19.ФОТО



Ірина Ткачук під час вакцинації
Ірина Ткачук під час вакцинації


Першим у Володимирі-Волинському вакцинувався завідувач терапевтичного відділення Володимир-Волинського ТМО Ігор Халимендик
Першим у Володимирі-Волинському вакцинувався завідувач терапевтичного відділення Володимир-Волинського ТМО Ігор Халимендик


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024