На Володимирщині відновлюють два мости. ФОТО

04 Березня 2021, 19:15
2020

Тривають роботи з відновлення двох мостів на автошляху Н-22 неподалік Володимира-Волинського.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

«У рамках реалізації українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за Договором між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги, відновлюємо національний автошлях Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, на ділянці, що пролягає від міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг – Зосін» до міста Володимир-Волинський», – йдеться у повідомлення.. 
Торік, на всьому 13-кілометровому відтинку дороги було влаштовано вирівнюючий шар дорожнього одягу, цьогоріч буде проведено фінішне асфальтування та виконано ряд заходів з організації та забезпечення безпеки руху. Роботи виконувало підрядне підприємство – DROG-BUD Sp. z o.o. (Республіка Польща).

Відтак, проєктною документацією на капітальний ремонт цієї ділянки дороги передбачено відновлення двох мостів – через річку Луга у селі П’ятидні (довж. понад 58 м) та 6-метрового мостового переходу поблизу міста Володимира-Волинського.

На останньому вже  проводяться активні ремонтні роботи – мостовики армують накладну та перехідні плити. Підготовчі роботи розпочато і на мосту через річку Луга.

Ремонт на умовах субпідряду виконує волинське підприємство ТзОВ «РБП ТрансМост».
Під час ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху Н-22 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.
Водіїв та інших користувачів автодоріг закликають бути максимально уважними, обережними та відповідальними на ділянках проведення ремонтних робіт.

Читайте також: На яких вулицях Володимира сніг «зійшов» разом з асфальтом




 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024