У Володимирі-Волинському хочуть відремонтувати вулицю Зимнівську

05 Березня 2021, 17:34
1620

Міський голова Володимир-Волинська Ігор Пальонка та начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук спільно із головою Зимнівської ТГ В’ячеславом Католиком обговорили межі розробки проєктно-кошторисної документації щодо ремонту дороги державного значення на вулиці Зимнівській.

Як повідомив Віктор Фіщук, цей відрізок шляху – єдина державна дорога в місті, яка досі не відремонтована, тож влада шукає шляхи вирішення даного питання, йдеться на сайті міської ради.

Так як її балансоутримувачем є служба автомобільних доріг, то на попередніх етапах обговорення досягнено домовленостей, що проєкт на ремонт виготовляє місто, а служба згідно нього сприятиме питанню про фінансування робіт з державної казни.

«Сьогодні за кошти міського бюджету виготовляємо проєктно-кошторисну документацію на ремонт відрізка дороги на вулиці Зимнівській, яка проходить через територію Володимира-Волинського, і клопочемо про підтримку народного депутата України Ігоря Гузя та служби автомобільних доріг в особі Анатолія Посполітака, щоб її включили в перелік шляхів, що ремонтуватимуться в цьому році», – зазначив міський голова.

Оскільки дорога проходить не лише в межах Володимира-Волинського, а й Зимнівської громади, аналогічними питаннями займається В’ячеслав Католик. Так, керівники обох громад узгодили межі розробки проєктів. Зі слів Віктора Фіщука, місто уже почало працювати з проєктантами.

Як раніше повідомлялося, ремонтування дороги балансоутримувачем на вулиці Зимнівській не виконувалося з 2011 року. Через інтенсивний рух та велику завантаженість великовантажним транспортом дорожнє покриття знаходиться у незадовільному стані.



Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024