Чи пішли на самоізоляцію: як працюють школи Володимирщини

06 Березня 2021, 15:00
877

Жодна школа у Володимирі не пішла на самоізоляцію, також цього тижня немає і класів, які самоізолювалися через коронавірус. Не зважаючи, що українцям прогнозують третю хвилю коронавірусу, ситуація з захворюваністю серед учнів та вчителів Володимира-Волинського залишається сталою. Всі заклади працюють.

Начальник міського управління освіти, молоді і спорту В’ячеслав Петрук розповів БУГу, що навчання в школах громади наразі проходить в звичному режимі.

«Ми дотримуємося всіх карантинних вимог стосовно жовтої зони, в якій зараз знаходимось. Всі школи забезпечені антисептиками та іншими протиепідемічними засобами, тому поки немає точної інформації щодо локдауну – працюємо активно».

Цього тижня у школах громади жоден клас не пішов на самоізоляцію, захворів тільки один вчитель з гімназії – ізолювали його і детей, з якими був у контакті.

Проте минулого тижня ізолювали 3 класи у Ласківській школі. Ізоляція класу відбувається, коли хворіє хоча б одна дитина.

Садочки працюють в звичному режимі, як це було і під час локдауну раніше. Заклади дошкільної освіти не закриваються.

Як розповів керівник освіти Володимира, він та батьки мають надію, що діти зможуть навчатися в звичному режимі, хоч усі вже й мають досвід у дистанційному проведенні.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024