Спеціальна комісія з'ясує, чому загорілося приміщення ресторану у Володимирі

09 Березня 2021, 11:50
Наслідки пожежі 2805 Джерело: http://bug.org.ua/news/volodymyr/onovleno-u-volodymyri-horilo-prymishchennia-restoranu-kniahyni-ol-hy-523498/
Наслідки пожежі

Пожежу, яка трапилась вночі 9 березня в будівлі, що прибудована до ресторану «Княгиня Ольга», гасили рятувальники з Нововолинська, Володимира та Устилуга.

Про це інформує пресслужба управління ДСНС України у Волинській області.

На «101» надійшло повідомлення про пожежу в будівлі, що прибудована до торгового комплексу в місті Володимирі-Волинському на вулиці Княгині Ольги.

За викликом вже о 01:52 прибула чергова варта міської 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області, а також їм на допомогу прибули рятувальники 5-ї ДПРЧ міста Нововолинськ та команда місцевої пожежної охорони з міста Устилуг.

Головним завданням вогнеборців було не допустити поширення полум’я на двоповерхову будівлю торгового комплексу – для гасіння подано 5 спеціальних водяних стволів, рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від сильного задимлення.

Пожежу локалізували о 03:09, ліквідували о 04:16. Вогнем знищено 140 квадратних метрів покрівлі одноповерхової прибудови.

Причина пожежі наразі встановлюється спеціальною комісією, до складу якої входять працівники випробувальної пожежної лабораторії УДСНС області, правоохоронці, адміністрація об’єкту.

Читайте також: У Володимирі-Волинському вночі горів ресторан. ФОТО

ФОТО – Управління ДСНС України у Волинській області та видання БУГ.








 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024