Для Володимира не купуватимуть нові автобуси, бо це економічно невигідно

10 Березня 2021, 17:45
Маршрутки у Володимирі 1253 Джерело: Фото з архіву
Маршрутки у Володимирі

У Володимир-Волинській міській раді вирішили не купувати нові автобуси для громади, бо це економічно не вигідне вкладення коштів.

Про це йшлося на щотижневому брифінгу міського голови Ігоря Пальонки з представниками місцевих ЗМІ, інформують на сайті міськради.

«Відділ економіки підготував висновок, в якому врахували усі моменти ризиків, витрат і т.п. Недоцільно купувати два нових автобуси, адже буде надто великий термін окупності і місто виграє лише в тому плані, що зможе контролювати якість надання послуг на цих маршрутах, але це не вигідне економічне вкладення коштів. Це є лише висновок з економіки, з депутатами окремо будемо проговорювати. Наразі власники маршруток жаліються, що пасажиропотік суттєво впав у зв’язку з карантином і галузь перевезень перебуває у депресивному стані», – зазначив очільник громади.

До речі. пільговими перевезеннями на території громади зараз займаються два підприємці. Наразі розглядають можливість введення ще одного маршруту на пільгові перевезення.

Нагадаємо, в січні цього року перевізники, під час зустрічі з представниками міської влади, просили підняти плату за проїзд.

Читайте також: Перевізники Володимира просять підняти плату за проїзд 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024