Суходоли: перебуваючи під арештом, чоловік вкрав авто

19 Липня 2017, 15:50
9655

44-річний суходолець скоїв злочин, перебуваючи під домашнім арештом.

Неодноразово раніше судимий за вчинення умисних корисливих злочинів 44-річний мешканець села Суходоли Володимир-Волинського району, перебуваючи під домашнім арештом через обвинувачення у вчиненні у квітні цього року грабежу (обвинувальний акт щодо нього нині знаходиться на розгляді в суді), скоїв новий злочин, – повідомляє прокуратура області.

Удень 14 липня 2017 року нетверезий зловмисник вирішив незаконно заволодіти автомобілем  марки «ВАЗ-21043», залишеним необачним власником на полі поблизу села Ласків Володимир-Волинського району, - пише ВАР.

Через незачинені двері він проник в салон авто, завів ключем двигун та поїхав у напрямку села Верхнів Іваничівського району.

Уже наступного дня завдяки скоординованим діям правоохоронців чоловіка затримали.

Йому було повідомлено про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України).

За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, Володимир-Волинський міський суд обрав зловмиснику запобіжний захід у виді взяття під варту терміном на 60 днів.

У подальшому чоловікові доведеться відповідати за обидва вчинені злочини.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024