У Володимирі провели майстер-клас з пошиття декоративних пошивок

21 Липня 2017, 11:39
8986

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості триває 7 сезон проекту «Школа підтримки культури та туризму», метою якого є залучення безробітних до самозайнятості у сфері туризму та народних промислів як одного із перспективних напрямків бізнесу.

За вікном ще літо, але вже зовсім скоро настане пора теплих пледів та запашного трав’яного чаю. А щоб чаювання було особливо теплим, фахівці центру зайнятості  запропонували безробітним взяти участь у майстер-класі з пошиття яскравих пошивок (наволочок), які в холодну пору нагадуватимуть їм про теплі літні дні.

Провести такий майстер-клас запросили Ніну Білець, викладача Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського, яка з відповідальністю поставилася до завдання та забезпечила безробітних усім необхідним. А це і швейні машинки, оверлоки й інший необхідний для шиття інвентар. Саме завдяки їй вдалось перетворити один із кабінетів центру зайнятості на таку собі міні-майстерню з пошиття декоративних пошивок.

На заняття запросили жінок, які перебувають в центрі зайнятості на обліку. Їм Ніна Василівна розповіла про пошиття пошивок: починаючи з основ крою та закінчуючи технікою  оздоблення.

Загалом майстер-клас проходив у дружній, творчій атмосфері, безробітні мали змогу відволіктись від своїх буденних справ та з головою поринути у творчість.

Здобуті знання учасники зможуть застосувати для оздоблення інтер’єру своїх домівок, а також дехто з них задумався над можливістю реалізувати себе у сфері швейного бізнесу.

Вдячні Ніні Василівні за допомогу в проведенні такого цікавого та захоплюючого майстер-класу і надіємося на подальшу плідну співпрацю.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024