Не писати в Київ, а розбиратись тут: що говорять депутати про «свавілля» газовиків у Володимирі

19 Березня 2021, 12:20
Газовики/ Фото ілюстративне 1862
Газовики/ Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському на черговому засіданні сесії депутати обговорили протизаконні дії представників місцевої газової служби.

Йдеться про ситуацію, коли ймовірним боржникам, під приводом зафіксованого витоку блакитного палива, перекривають газ. Попри те, що надворі мінусова погода, а в будинках є маленькі діти. Таких ситуацій щораз більше, люди скаржаться на дії газовиків все частіше, – зазначив у своєму зверненні депутат Андрій Гнатюк.

Депутати підтримали звернення, але наголосили, що «тим, що в Києві байдуже, що робиться тут у нас. Саме тому з газовиками потрібно розбиратися тут, у Володимирі-Волинському».

Міський голова Ігор Пальонка заявив, що щораз більше людей, які приходять до нього на прийом, нарікають на дії місцевих газовиків. Відтак, міська влада вирішила звернутися за офіційним коментарем до керівника місцевих газовиків. Після цього спробують організувати зустріч представників місцевої влади, депутатів та громадськості з газовиками для з'ясування ситуації та недопущення таких випадків надалі.

Читайте також: Батьки несуть дітей на руках: у Володимирі не облаштовано під'їзд до інклюзивно-ресурсного центру

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024