Жителям сіл Хмелівківського округу обіцяють «підремонтувати» комунальні дороги після зими

20 Березня 2021, 11:03
991

У населених пунктах Хмелівківського старостинського округу Зимнівської громади пройшли збори (сходи) громадян.

Провів збори сільський голова В’ячеслав Католик за участі старости округу, землевпорядника, юриста, поліцейського офіцера громади та місцевих депутатів, йдеться на сайті Зимнівської громади. 

Особливу увагу на зборах приділили створенню громадських пасовищ на землях комунальної власності для забезпечення потреб громади у випасанні худоби та належному документальному оформленню земельної документації, присвоєнню земельним ділянкам кадастрових номерів, реєстрації прав громадян на їхні земельні ділянки, в тому числі і користувачами і спадкоємцями, з метою як недопущення втрати прав громадян на земельні ділянки, так і вчинення будь-яких подальших юридичних дій - відчуження, оренди, передачі у спадщину. 

Вкотре наголосили на дотриманні правил благоустрою населених пунктів, громадського порядку та мірах відповідальності, що може бути застосована до порушників.

Окремі зауваження, що надходили від жителів, стосувались роботи комунального господарства в частині забезпечення безперебійного водопостачання, вчасної заміни ламп у світильниках, а також щодо медичного обслуговування – є бажання-потреба у наявності медичних працівників згідно щільнішого режиму роботи та відновлення виїздів лікарів – педіатрів та лікарів загальної практики сімейної медицини Березовичівської амбулаторії, з якими місцеві жителі укладали декларації.

Спільним питанням, що об’єднує всіх мешканців, є ремонт доріг – комунальних та місцевого значення, стан яких погіршився після зими. Оскільки, напередодні підрядною організацією було здійснено інспектування доріг місцевого значення, то відповідно у балансоутримувача наявна інформація про найбільш проблемні ділянки доріг. Що стосується комунальних доріг – то поступово здійснюватиметься грейдерування та підсипання доріг  після настання сприятливих погодних умов.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024