У Польщі намагаються встановити особу вбитого українця

22 Березня 2021, 20:00
1259

Намагаються встановити особу українця, якого вбили у Польщі у вересні 2020 року. 

Про у фейсбуці пише Олег Мілінський, який займається Міжнародними перевезеннями померлих.

Просять відгукнутися рідних, близьких та друзів загиблого 8 вересня 2020 року в Польщі українця. 

Тіло чоловіка, громадянина України, знайшли у місті Kawlach, поблизу Przodkowa.
На місці був проведений візуальний огляд. Швидко затримали двох людей, також громадян України.

Розтин показав, що земляк помер від рани живота та внутрішнього крововиливу.

39-річний громадянин України, заарештований за цією справою, вже заслухав звинувачення у вбивстві. Другий затриманий – 40-річний чоловік, був звинувачений у тому, що не повідомив про злочин.

Співробітники поліції з районного управління міліції в Картузах звертаються за допомогою щодо встановлення точної особи вбитого.

Коли його знайшли, він був одягнений у фіолетову футболку, джинси, боксери та темно-сині шкарпетки. Чоловік мав струнке тіло, коротке сиве волосся.На тілі мав такі татуювання : права нога зі спинної сторони, татуювання у вигляді напису українською мовою, ліва стопа зі спинної сторони, татуювання у вигляді напису українською мовою, ліве зап’ястя зі спинної сторони, татуювання у вигляді 5 крапок.

Згідно з висновками поліцейських, чоловіка звали Анатолій, ймовірно 1973 року народження, походив з Хмельницької чи Чернівецької області. Він був одружений і мав дитину близько 7 років.

«Просимо відгукнутися людей, які могли б допомогти ідентифікувати чоловіка з фотографії або надати будь-яку інформацію, яка може сприяти вирішенню цієї справи. Просимо вас зв’язатись з районним управлінням поліції в Картузах за номером: 47 742 22 55 або найближчим підрозділом поліції – телефон 112», – йдеться у дописі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024