Відзвітувалися про оздоровлення дітей у районі

26 Липня 2017, 12:50
8812

У вівторок, 25 липня, у стінах райдержадміністрації відбулося виїзне засідання обласної міжвідомчої комісії з питань організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей.

Основним питанням порядку денного було «Проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей і дотримання санітарно-епідеміологічних вимог в дитячих оздоровчих закладах та здійснення контролю за станом пожежної безпеки в таборах», – повідомляють у РДА.

На засіданні комісії були присутні: Наталія Василець – голова Володимир-Волинської райдержадміністрації, Олександр Ткачук – заступник начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Оксана Бігун – начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Олег Билиця - заступник начальника управління із запобігання надзвичайним ситуаціям управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, Людмила Панасюк – начальник управління за дотриманням санітарного законодавства головного управління Держпродспоживслужби в області, Наталія Янко – директор Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України». А також Роман Сергієвич – в.о. начальника Держспоживслужби у районі, Юрій Ліщук – завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації, В'ячеслав Католик – голова Зимнівської об'єднаної територіальної громади, Наталія Шевченко – головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації, представники Устилузької, Володимир-Волинської та Нововолинської міських рад.

Про проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей інформували Сергій Романюк – керівник апарату Володимир-Волинської райдержадміністрації, Тетяна Супрунюк – начальник відділу у справах молоді та спорту виконкому Нововолинської міської ради, В'ячеслав Петрук – начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, представники гуманітарних відділів Устилузької міської та Зимнівської сільської об'єднаних територіальних громад. До обговорення також долучився Валерій Оніщук – завідувач Володимир-Волинського міськміжрайонного відділу ДУ «Володимир-Волинський ОЛЦ МОЗ України».

Заступник міжвідомчої комісії Олександр Ткачук відзначив високий рівень підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку у літній період дітей південно-західної частини Волинської області.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024