У Володимирі відбулося чергове засідання «Клубу учасників АТО»

26 Березня 2021, 08:45
Під час зустрічі 863
Під час зустрічі

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулось чергове засідання «Клубу учасників АТО».

Ветеранів АТО/ООС про переваги легального працевлаштування інформувала Наталія Антонюк – головна спеціалістка – інспекторка праці відділу праці та соціально-трудових відносин управління соцзахисту населення.

Інспекторка ознайомила присутніх з порядком укладання трудового договору, цивільно-правової угоди та контракту,  розповіла про ризики та відповідальність працівників та роботодавців під час укладання договорів при працевлаштуванні, про соціальні пільги, які надаються різним категоріям населення при офіційному працевлаштуванні та  звернула особливу увагу на випадки, в яких юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які використовують найману працю, несуть відповідальність за порушення норм трудового законодавства. Вона наголосила на необхідності легальної трудової діяльності, як основи соціальної захищеності працюючого населення, адже відсутність належним чином оформлених трудових відносин позбавляє працівників захисту від незаконного звільнення та цілої низки інших прав і соціальних гарантій, які передбачені чинним законодавством.       

По завершенню заходу учасники отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024