Українські та польські художники малюють Володимир

26 Липня 2017, 16:27
8786

У вівторок, 25 липня, у залі засідань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради відбулося урочисте відкриття ХІХ Міжнародного пленеру художників «Колорит», приуроченого 1029-ій річниці древнього Володимира.

Щорічно «Колорит» збирає у княжому місті художників не лише з найрізноманітніших куточків України, а й з-за кордону. Цьогоріч же пленер зібрав 15 майстрів пензля – із Луцька, Ковеля, Чернівців, Польщі, й, певна річ, міста-іменинника – Володимира-Волинського, – повідомляють у прес-службі міськраді.

Щирі вітання з прибуттям на благодатну Володимирську землю, з участю у пленері «Колорит», а також подарунки на згадку гості отримали від Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка. Він побажав їм творчого натхнення, плідної праці, незабутніх вражень від Володимира та спілкування з його жителями, і всіляких гараздів. А музичним подарунком для всіх присутніх стала музична композиція у виконанні Рафаеля Касімова.

Впродовж кількох днів учасники пленеру «оживлятимуть» на своїх полотнах стародавні пам’ятки сивочолого Володимира, його надзвичайні краєвиди й природу, а можливо, й тих, кому пощастило тут жити. Побачити, що справило найбільше враження на художників, можна буде в суботу, 29 липня, о 15-ій годині, завітавши на підбиття підсумків та закриття ХІХ Міжнародного пленеру художників «Колорит» до міського культурно-мистецького центру.











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024