У Володимирі відбувся ярмарок: торгували м'ясом, ковбасами та кроликами

27 Березня 2021, 16:00
Під час ярмарку 2763
Під час ярмарку

У Володимирі-Волинському 27 березня у парку «Слов'янський» відбувся м'ясний ярмарок.

Свою продукцію володимирчанам пропонували виробники та підприємці з інших міст та районів Волині, з Рівненщини.

Захід відбувався в умовах карантину, тому відвідувачі повинні були ярмаркувати в захисних масках та дотримуючись певної дистанції. Якщо з дотриманням дистанції та дезінфекторами все було більш-менш, то без масок було чимало і покупців, і продавців. Не лякали людей ні присутня на ярмарку муніципальна варта, ні поліцейські. 

Слід зауважити, що продавців, як і покупців, на м'ясному ярмарку було небагато. Найбільше люду зібралося біля продавців кроликів, декоративних курей та фазанів. Але не для того, аби купити живність, а просто нею помилуватися.

Ціни на свіже м'ясо та м'ясну продукцію були у всіх різні. Не було суттєвої різниці між ярмарковими цінами і тими, що на місцевому ринку. Дешевше на ярмарку можна було купити капусту і цибулю, інші овочі.

Цей м'ясний ярмарок – перший у цьому році. Ще ніколи ярмарок у Володимирі-Волинському не був такий малолюдний. В чому причина? Можливо в тому, що володимирчани дійсно бояться великого скупчення людей та ігнорують такі заходи. Або ж не мають зайвих грошей і воліють почекати із закупами ближче до Великодня.

Читайте також: На Володимирщині лісівники випустили на волю 50 фазанів





















 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024