Зона відчуження: показали занедбану територію колишнього танкового полку у Володимирі

31 Березня 2021, 21:45
Територія колишнього танкового полку 2864
Територія колишнього танкового полку

Показали чималу занедбану територію колишнього танкового полку, що у Володимирі-Волинському.

Напіврозвалені будівлі, діряві дахи, хащі, занедбані дерева... Світлини та відео цієї зони відчуження у Володимирі опублікував БУГ.

Все це знаходиться на території, яка належить Міністерству оборони, яке в попередні роки так і не передало землю Володимиру. Тепер на переговори у Міністерство оборони України до Києва їздив Ігор Пальонка. Про зустріч із заступником Міністра оборони Ігорем Халімоном інформують на офіційній сторінці Ігоря Пальонки у фейсбуці. 

«Однією з тем для обговорення була можливість передачі частини земельної ділянки, на якій розташовувався танковий полк, для будівництва житла учасникам ООС (АТО) та сім’ям загиблих під час ООС (АТО).

Питання актуальне та потребує оперативного вирішення, адже наразі будівельні компанії заявляють про готовність будувати багатоквартирні будинки на території громади, а наші військовослужбовці, що воюють в зоні проведення ООС, та їхні сім’ї заслуговують жити в комфортних умовах вже зараз.

Заступник Міністра готовий сприяти вирішенню цього питання, адже, за його словами, одне з ключових завдань команди Президента – «завершити» квартирні черги для військових до кінця каденції», – йдеться в дописі.

Читайте також: Володимир – у десятці рейтингу прозорості та підзвітності українських міст






1












 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024