50 тисяч гривень штрафу заплатять підприємці Володимира-Волинського

01 Серпня 2017, 12:30
8439

Приватні підприємці м. Володимир-Волинський допускають типові порушення закону у сфері обігу підакцизної продукції. В ході проведення 6 фактичних перевірок приватних підприємців прикордонного міста за виявлені порушення застосовано 50 тисяч гривень штрафних санкцій. 

Про це повідомляє БУГ посилаючись на відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Як встановили волинські фіскали, підприємці древнього міста, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби, допускають неоприбуткування готівкових коштів, порушення касової дисципліни та готівкового обігу і реалізують підакцизну продукцію з акцизними марками з очевидними ознаками підробки.

Власне реалізація горілчаного товару з підробленими акцизними марками володимир-волинськими підприємцями стала підставою для вилучення алкогольних напоїв.

Нагадаємо, що спеціально робоча група з числа фахівців ГУ ДФС у Волинській області досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції на території волинського прикордоння.

Волинські фіскали забезпечують належний моніторинг ситуації на ринку підакцизу та, у разі виявлення порушень, вживають передбачений чинним законодавством комплекс заходів.

Протягом останніх двох тижнів волинські фіскали провели 14 фактичних перевірок у м. Устилуг та м. Володимир-Волинський. Загальна сума штрафних санкцій, застосована до місцевих підприємців, – понад 110 тисяч гривень. Товар, що містив марки акцизного податку невстановленого зразка, – вилучили.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024