Школярі села Хобултова освоювали основи вибору професії

15 Квітня 2021, 14:15
1682

Провідні фахівчині з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ Марія Кротюк  та Оксана Тихнюк завітали до старшокласників школи села Хобултова.

Під керівництвом фахівчинь учні освоювали основи вибору професії, опрацьовували формулу «Хочу, можу, треба». Їх також  ознайомили  зі станом  та перспективами розвитку ринку праці в регіоні, з прогнозним рейтингом найбільш затребуваних професій на майбутнє, з інформацією про ринкоутворюючі підприємства міста та району.

Під час проведення уроку  використовувались «Компас актуальних професій», оперативні вакансії, інформаційні матеріали  про світ професій.

Школярі   отримали дієві поради щодо правильного вибору професії, покращили  свою обізнаність про ринок праці та світ професій.  

У центрі зайнятості сподіваються, що такі зустрічі й надалі будуть бажаними та приємними, а практичні поради фахівців  допоможуть дітям обрати у майбутньому саме ту професію, яка б приносила їм матеріальне та моральне задоволення, а суспільству – користь.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39