Річка Луга: водойма заростає, а місцева влада чи про це не знає, чи не зважає

05 Серпня 2017, 16:05
17136

За останні роки річка Луга, що протікає по території Володимира-Волинського заростає шаленими темпами. Мешканці міста неодноразово зверталися до представників влади та міського голови зокрема, але річка й далі перетворюється на суцільне болото. 

Самі ж володимирчани, розуміючи що від влади вже нічого не дочекаються, кинулися рятувати водойму самотужки.

Так нещодавно мешканці вулиці Володимирська та провулка Старокафедрального за допомогою спеціальної техніки узялися насипати берег річки та розчищати дно. 

Як розповів мешканець вулиці Володимирська Олексій Савчук, це тільки початок, бо жителі вулиці власним коштом і власними силами планують впорядкувати берег водойми, створити невеличкий пляж і, при можливості, зачистити прилеглу територію Луги.

- Ми неодноразово зверталися до представників міської ради, і в місцевій пресі писали, але ніхто на цю проблему і далі не зважає, - розповідає пан Олексій. - Якщо ми й далі будемо жити обіцянками наших можновладців, то наші діти влітку будуть «льопатись» у тазиках. Я чув депутат там кілька мільйонів на Риловицю обіцяв віднайти, але смію завірити, що ситуація з Лугою катастрофічна і з цим затягувати теж не треба. Нині ті місця, які колись не можна було перейти, можна просто переступити. Річка міліє, заростає, джерела замулюються і нікому до цього немає діла.

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1


1

1

1

1




 

Нагадаємо, що років два тому берег річки Луги впорядкували мешканці вулиці Володимира Мономаха. Там теж насипали та розчистили берег, облаштували лавочки та місточок для відпочивальників. На все це міська влада не виділила ані копійки, - люди за власні кошти купували необхідні матеріали, пісок, оплачували роботу спеціальної техніки.















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024