Відомо, хто може очолити відділ молодіжної політики та спорту Володимир-Волинської міськради

25 Квітня 2021, 12:30
2060

У приміщенні Володимир-Волинської міської ради 23 квітня відбулися конкурси на заміщення кількох вакантних посад.

Конкурсна комісія розглянула заяви, оцінила письмові роботи та провела усні співбесіди з кандидатами на посади: начальника відділу з питань праці, головного архітектора відділу містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів, начальника управління соціальної політики, начальника відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань.

Письмовий іспит на знання законодавства України – перша частина конкурсу. Претенденти на вищезазначені посади здавали його одночасно. Другий етап –  усні співбесіди в ході яких кандидати на посади начальників представили власні бачення розвитку структурного підрозділу.

На посаду начальника управління соціальної політики претендували троє кандидатів: Наталія Голюк, Микола Матусевич та Оксана Юрчук. За результатами двох етапів конкурсу найбільшу кількість балів набрала Наталія Голюк.

1
Наталія Голюк
Наталія Голюк

Довідково:

Наталія Орестівна Голюк народилась 7 листопада 1963 року.

Освіту здобула у Ленінградському технологічному інституті холодильної промисловості, за спеціальністю «технологія молока та молочних продуктів, інженер-технолог».

Досвід роботи:

  • вересень 1980 р. – 1999 р. – робота на виробництві на Володимир-Волинському комбінаті молочних продуктів, лаборант у виробничій лабораторії, з 1993 року після завершення навчання – інженер-технолог, на цьому ж підприємстві.
  • 1999 – 2004 р.р. – Володимир-Волинська райдержадміністрація, начальник відділів взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями  та внутрішньої політики.
  • 2004-2005 р.р. – інженер-технолог, начальник відділу контролю ТзОВ “СМП” м. Нововолинськ (підприємство харчової промисловості).
  • 2005-2012 р.р. – Володимир-Волинська райдержадміністрація, начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.
  • лютий 2012 – січень 2021 р.р. – Володимир-Волинська райдержадміністрація, начальник управління соціального захисту населення.
  • січень 2021 р. і дотепер – Володимир-Волинська райдержадміністрація, начальник відділу гуманітарної політики.

Члени комісії рекомендували міському голові призначити на посаду начальника відділу з питань праці Тетяну Ільницьку, котра конкурувала на конкурсі із іще однією претенденткою Наталією Антонюк.

Тетяна Ільницька
Тетяна Ільницька

Довідково:

Тетяна Дмитрівна Ільницька народилась 29 липня 1964 року.

Освіту здобула у Львівському торгово-економічному інституті за спеціальністю «товарознавство і організація торгівлі непродовольчими товарами».

Досвід роботи:

  • Серпень 1985 р. – березень 1986 р. – завторг споживчого товариства в Орловській області (РФ);
  • Січень 1988 р. – жовтень 1994 р. – товарознавець Володимир-Волинської міжрайбази;
  • Жовтень 1994 р. – лютий 1997 р. – інспектор по торгівлі відділу економіки і торгівлі, спеціаліст І категорії виконкому Володимир-Волинської міської ради;
  • Березень 1997р. – січень 2002 р. – менеджер,заступник директора Представництва ПФК «ОЛГаз» у Волинській області;
  • Січень 2002 р. – по даний час – управління соцзахисту населення виконкому Володимир-Волинської міської ради (спеціаліст по призначенню субсидій, спеціаліст з питань праці, з квітня 2006 року – начальник відділу з питань праці та соціально-трудових відносин).

За результатами конкурсу на посаду начальника відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань, на яку претендували В'ячеслав Петрук та Наталія Ярошук, комісія рекомендуватиме призначити на цю посаду В'ячеслава Петрука. Члени комісії відзначили переможця конкурсу, адже він поки що єдиний, хто набрав максимальну кількість балів – 30. У Наталії Ярошук також високий результат із 26-ма балами, тож її також рекомендуватимуть для роботи у цьому відділі спеціалістом.

В'ячеслав Петрук
В'ячеслав Петрук

Довідково:

В'ячеслав Миколайович Петрук народився 21 вересня 1976 року.

Освіту здобув у Волинському державному університеті ім. Лесі Українки, за спеціальністю «Історія».

Досвід роботи:

  • 2000 р. – 02.2002 р. – тренер-викладач Володимир-Волинської районної дитячо-юнацької спортивної школи;
  • 02.2002 р. –  06.2003 р. – начальник структурного підрозділу КП  Володимир-Волинський спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп»;
  • 06.2003 р. – 02.2012 р. – голова комітету по фізичній культурі та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради;
  • 02.2012 р.  по даний час – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

На посаду начальника відділу – головного архітектора відділу містобудування та архітектури управління містобудування архітектури та комунальних ресурсів претендували Тарас Киба та Андрій Калита. Конкурсна комісія рекомендуватиме міському голові призначити на цю посаду Тараса Кибу.

1
Тарас Киба
Тарас Киба

Довідково:

Тарас Ярославович Киба народився 3 листопада 1968 року.

Освіту здобув у Львівському політехнічному інституті за спеціальністю «архітектор».

Досвід роботи:

  • Серпень 1994 р. – червень 1997 р. – заступник начальника управління містобудування і архітектури виконкому Володимир-Волинської міської ради;
  • З 15.09.1997 року по 05.10.2000 року – начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю при управлінні містобудування і архітектури виконкому міської ради;
  • З 06.10.2020 року по даний час – начальник управління містобудування і архітектури виконкому Володимир-Волинської міської ради.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024