У Володимирі затримали чоловіка, який збував наркотики

26 Квітня 2021, 18:30
1536

У Володимирі-Волинському поліція затримала зловмисника, який розповсюджував у місті  наркотичний засіб – Метадон.

Тепер йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Правопорушника затримали на гарячому у суботу, 23 квітня, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області у співпраці з оперативниками Володимира-Волинського. Ним виявився неодноразово судимий, у тому числі за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, 43-річний місцевий житель.

Згодом, під час проведення за його місцем проживання санкціонованого обшуку, поліцейські вилучили дві таблетки Метадону, шприц з прозорою  рідиною та мобільний телефон.

Волинянин щомісяця збував 30-40 таблеток на  суму 12-15  тисяч гривень.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчого суд обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Триває слідство.

Читайте також: У Володимир-Волинському районі чоловік напав з ножем на поліцейського



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024