У Володимирі хочуть продовжити прийом заявок на конкурс проєктів пам’ятника воїнам АТО/ООС

28 Квітня 2021, 11:12
1371

У Володимир-Волинській міськраді готують проєкт рішення щодо пррдовження терміну прийому заявок на конкурс проєктів пам’ятника воїнам АТО/ООС.

Про це стало відомо під час оперативної наради з керівниками установ, організацій, начальниками відділів та управлінь міськради, йдеться на сайті органу місцевого самоврядування. 

Директорка КП «Троянда»  Ольга Ломанська повідомила, що нині продовжується робота з висадки рослин у місті, зокрема працівники підприємства третій день поспіль сапають на непростій ділянці, що біля парку на річці Риловиця. На запитання міського голови, коли буде реалізований громадський проект-переможець, який передбачає висадку квітучих кущів та дерев у парку «Слов’янський», Ольга Ломанська відповіла, що у них наразі немає відповідного плану посадки, проте він буде узгоджений із авторкою проєкту уже найближчим часом.

Начальник управління містобудування і архітектури Тарас Киба доповів про підготовлений проєкт рішення щодо продовження терміну прийняття заявок на конкурс проєктів пам’ятника воїнам АТО/ООС.  Як запевнив Тарас Киба, до кінця цього тижня підготують проект на виготовлення схеми організації дорожнього руху у місті для проведення подальших торгів у системі Prozorro.

За інформацією  начальниці управління економічного розвитку та інвестицій Оксани Субицької,  на Стратегію міста подано 65 проєктних ідей, які нині опрацьовуються. Також Оксана Мирославівна повідомила, що з 1 травня починається прийом проєктних заявок на Громадський бюджет участі, переможці якого реалізовуватимуть у наступному році. Триватиме прийом проєктів до 30 червня.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024