У княжому місті представили нового керівника лісомисливського господарства

09 Серпня 2017, 16:05
8418

9-го серпня у Володимирі-Волинському представили нового директора ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».

Ним став Володимир Філюк, - пише БУГ.

Перед колективом підприємства зачитав наказ про призначення на посаду нового керівника начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко

Володимир Філюк закінчив Шацький лісовий технікум і Львівський лісотехнічний інститут. Працював майстром Стенжаричівського лісництва, помічником лісничого у Губині, лісничим Ішівського лісництва, головним лісничим. Працює у цій сфері з 1996-го року.

«Заготовляємо від усіх видів рубок 70 тисяч метрів кубічних деревини. Маємо власну переробку. У місяць виробляємо 50 м.куб. заготовок на піддони, 70 м.куб. дошки, яка іде на експорт, 20-40 м.куб. мебельної заготовки.  Проблем у роботі немає, головне працювати.  На сьогодні для виявлення самовільних рубок за допомогою лісової охорони створена мобільна група, закуплено автомобіль і  вони займаються тільки охороною лісу. Боремося зі шкідниками лісу, які вражають хвойні дерева. Це проблема не тільки Волинської області, а й всієї України і Білорусі. Хімічні методи боротьби не можемо застосувати, бо навколо лісових масивів дуже багато населених пунктів і велика кількість населення живе із лісу, збираючи гриби, ягоди», – розповів Володимир Філюк.

Володимир Філюк добре ознайомлений з роботою підприємства а також готовий рішуче підходити до вирішення усіляких проблем. Також новий керівник пообіцяв, що він та колектив виправдають довіру.





 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024