У володимирській Школі леді незабаром відбудеться випускний

12 Серпня 2017, 17:00
10250

11 серпня у володимирській Школі леді пройшов останній урок.

Загалом, як повідомляє БУГ, програма для дівчаток із Володимира-Волинського склала 12 уроків та тривала 6 тижнів. Кожен урок проводив запрошений фахівець, експерт.

Для дівчаток читали уроки на теми: комунікабельність, мовленнєвий етикет, про єднання тіла і душі, основи дефіле, фотомайстерність, основи стилю, основи краси, «позитив у всьому», столовий етикет та «від мрії до мети». Також організатори школи організували ряд практичних занять – фотосесії, майстер-класи з танців, похід у ресторан та ще безліч цікавого.

«Як організатори ми розуміли, що не вийде зацікавити дітей сухою начиткою правил і поясненням що і як робити, Усвідомлення того, що заняття мають проходити у вільній та дружній атмосфері, що весь ілюстративний матеріал має бути ефектний, який хочеться перечитувати, повертатись до нього знову й знову, підштовхнуло нас до написання проекту на конкурс мікрогрантів від Фонду «Прибужжя» та програми «Activecitizens»Британської ради в Україні за підтримки ГО «Молодіжна платформа». Грантові кошти ми використали на придбання оргтехніки, яку й надалі використовуватимемо для інших проектів, адже для якісного навчання потрібні і якісні матеріали. Насправді ми надзвичайно раді, що є люди, яким наша ідея припала до душі, які побачили у цьому перспективу, бо за неформальною освітою, за самоосвітою є велике майбутнє», – розповіла Олена Омелюх, засновниця «Creative Studio».

Як розповіли засновниці «Creative Studio»,  що найбільшою проблемою стало відсутність стабільного приміщення, тому зверталися за допомогою до багатьох.

«Побачити як же виглядають вони, наші випускниці, зможуть й всі охочі 20 серпня на фестивалі «КНЯЖИЙ». Наша ГО готує елемент розважальної програми показ одягу від місцевих майстринь та запрошених гостей у сучасному етно, конкурс костюмів епохи Княжої доби та випускний Школи леді. Дівчатка продемонструють навик самопрезентації, про що ми не одноразово говорили на заняттях. Це не просто дефіле-проходка – це робота над собою, страхом публіки, це вміння триматись впевнено та достойно, показати себе з кращої сторони, справити враження, заявити про себе. Після цього дефіле випускниць, ми вручимо їм сертифікати, відзнаки та гарнезну гламурну фотографію, яку зробили на фотосесії. Думаю, що це стане незабутнім дійством для кожної з наших дівчаток, їх батьків та й нас самих!» – додала Анастасія Азанова.











 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024