У Володимирі відзначили День пам'яті та примирення

09 Травня 2021, 09:45
859

У Володимирі-Волинському 8 травня відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті і примирення та до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Жителі Володимир-Волинської громади вшанували полеглих на війні земляків. Ветерани, духовенство, військовослужбовці та громадськість міста зібралися на Площі Героїв біля Обеліска Слави, пише сайт Володимир-Волинської міської ради.

Присутні разом помолились, поминаючи загиблих у боротьбі за перемогу, та прохаючи Божої ласки для єдності та миру у нашій країні. Після панахиди були покладені квіти, вінки та корзини до Обеліску Слави та до дошки пам’яті за загиблими учасниками АТО (ООС).

Міський голова Ігор Пальонка виступив зі зверненням з нагоди Дня пам’яті і примирення та до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні:

Країни Європи і цілого світу віддали мільйони життів за те, щоб відстояти свої чесноти, своє право на волю. В цій перемозі велика заслуга наших ветеранів, перед якими сьогодні я схиляю голову. Тим, хто не дожив до сьогоднішніх днів, – вічна пам’ять і шана! Сьогодні ж наше завдання переносити цю пам’ять з покоління в покоління, щоб наша молодь пам’ятала про втрати, які весь світ поніс від агресії Гітлера.

Також голова громади подякував усім, хто нині захищає кордони нашої країни від сусіда-агресора.


















Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024