Володимирчани боргують комунальникам за теплопостачання

11 Травня 2021, 16:33
961

Наразі у Володимирі-Волинському є значна заборгованість за користування послугами підприємства з теплопостачання.

Про це стало відомо під час щотижневої оперативної наради, яку провів міський голова ігор Пальонка, повідомляє сайт органу місцевого самоврядування. 

Директор КП «Теплокомуненерго» Сергій Коба повідомив, що наразі у місті є значна заборгованість за користування послугами підприємства, тож звернувся до мешканців з проханням оплатити надані послуги з теплопостачання, при необхідності – скористатись можливістю реструктурувати борг чи сплатити його частинами (оформити розстрочку).

Володимир Собіпан, директор КП «Полігон», проінформував, що наразі працівники завершують прибирання кладовищ, також на цьому тижні продовжать скошувати траву на вулицях міста.

Директор КП «Управляюча житлова компанія» Ігор Вишневський також повідомив, що роботи по скошуванню трави проводитимуть і на прибудинкових територіях.

Міський голова Ігор Пальонка подякував усім, хто долучився до прибирання кладовищ, оскільки роботи було виконано на високому рівні. Зазначив, що окремо вдячний приватним підприємцям, які допомагали в організації даних робіт, надаючи техніку. Наголосив, що керівники підприємств та організацій повинні також слідкувати за порядком поблизу приміщень, де вони розташовані, адже у місті та громаді має бути порядок.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024