Результати ЗНО-2017: випускники гімназії показали найкращі результати

14 Серпня 2017, 10:39
9213

Нещодавно відбулась прес-конференція директора Українського центру оцінювання якості освіти Вадима Карандія та його заступника Валерія Бойка, на який було підбито підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання учасників тестування 2017 року.

Район.Володимир-Волинський у свою чергу проаналізував результати тестування володимирських випускників.

Якщо охарактеризувати загалом, то найкращі результати показали випускники міської гімназії ім..О.Цинкаловського. Непогані результати у випускників Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» та спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки». До речі, випускник саме цього навчального закладу Олександр Шевчук став цьогоріч рекордсменом у ЗНО з хімії, набравши найбільше – 200 балів.

Не дуже «показні» результати у випускників першої міської одинадцятирічки.

Отож, із ЗНО з української мови та літератури (їх складали майже усі випускники) найкращі результати у гімназистів.



 

З історії України непогано склали тести випускники п’ятої міської одинадцяти річки.


З математики непогані результати показали випускники гімназії, спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», ЗОШ №2 і №5.


Слід зауважити, що тести з хімії складало лише 24 володимирських випускника, проте всі вони подолали поріг і набрали непогану кількість балів. В даному випадку відзначились гімназисти, випускники ЗОШ №2 та спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

З англійської мови на тестуванні найкращі результати показали теж гімназисти.


Слід зауважити, що тести з французької та іспанської взагалі ніхто у Володимирі не складав, з німецької мови ЗНО склали 2 випускника.

Випускник гімназії також складав ЗНО з російської мови.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024