Танкісти 14-ї ОМБр беруть участь у змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ

15 Серпня 2017, 10:27
8197

На Чернігівщині, на базі загальновійськового полігону, стартував конкурс на першість Сухопутних військ Збройних Сил України серед танкових взводів. 

Про це йдеться на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у «Фейсбук».

Серед танкових взводів 4-х оперативних командувань - танкісти 14-ї окремої механізованої бригади, що дислокується у місті Володимирі-Волинському.

У ході змагань буде визначено кращий підрозділ, який вийде у наступний етап змагань на першість Збройних Сил України.
Конкурс буде оцінений у трьох номінаціях – професійна, спортивна та злагоджені дії підрозділу. Номінації будуть включати в себе окремі етапи, оцінка яких увійде у загальний підсумок. 

Зокрема учасники проведуть снайперську стрільбу з танків, «Танкову карусель», водіння бойових машин, стрільбу з автомату АКС(У)-74, швидкісну стрільбу з пістолета та подолання психологічної смуги перешкод, яка додана в умови конкурсу лише цього року. 

У першій день конкурсанти провели жеребкування порядку виконання вправ, привели зброю до нормального бою та отримали інструктаж з умов та правил конкурсу.

Нагадаємо, навесні  танкісти 14-ї ОМБр  7-12 травня, на полігоні навчального центру Командування підготовки 7-ї Армії США, (Графенвер, Німеччина) взяли участь у танкових змагання «Танковий виклик сильної Європи-2017» (Strong Europe Tank Challenge 2017). 

Окрім того, танкісти нашої бригади неодноразово показували хороші результати у подібних змаганнях, які проходили у попередні роки. Сподіваємось цьогоріч танкісти 14-ї ОМБр теж покажуть хороші результати.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39