Володимирські рятувальники пішли «в люди»: розповідали як попередити виникнення пожеж та займань

15 Серпня 2017, 10:42
7932

14 серпня задля запобігання пожежам у період літнього пожежонебезпечного періоду та попередження виникнення пожеж та займань у сільській місцевості співробітники Володимир-Волинського МРВ Управління ДСНС у Волинській області провели профілактичні бесіди та роз'яснювальну роботу з мешканцями сіл Льотниче, Островок та Селець Зимнівської територіальної громади.

Основна мета заходу - привернення уваги громадян до проблем забезпечення пожежної безпеки їх помешкань та попередження загибелі людей у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Під час профілактичної роботи з господарями приватних домоволодінь фахівці ДСНС провели бесіди та вручили пам’ятки з основними правилами безпечного користування електричними та газовими приладами, через займання яких найчастіше виникають пожежі. Також вказали на існуючі недоліки в приватних будинках та розповіли, як їх усунути.

Під час спілкування з населенням, рятувальники наголосили на правилах безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами, адже земельні роботи в сільській місцевості проводяться весь літній сезон.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024