Капітальний ремонту вулиці Зимнівської можуть розпочати вже в цьому році

17 Травня 2021, 17:35
Вулиця Зимнівська 1155
Вулиця Зимнівська

У Володимирі-Волинському вже виготовили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Зимнівської.

Про це у своєму дописі у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Питання капітального ремонту вулиці Зимнівської стало ключовим під час сьогоднішньої робочої зустрічі із начальником Служби автомобільних доріг Волинської області Анатолієм Посполітаком (на фото). Місто уже виготовило проєктно-кошторисну документацію на ремонт цієї вулиці та передає її фахівцям служби. Далі будуть проводитись тендерні процедури. З цього приводу звертаємось до нашого народного депутата Ігоря Гузя, аби посприяв у виділенні коштів з Укравтодору, адже дуже сподіваємось, що ремонтні роботи розпочнуться уже цього року.

Під час зустрічі порушив також питання завершення ремонтних робіт на дорозі протяжністю 1,3 кілометра, що на вулиці Ковельській. Торік на цій ділянці було покладено якісне дорожнє покриття, але узбіччя сформовані неналежним чином. Як пообіцяло керівництво Служби автомобільних доріг, найближчим часом підрядна організація виправить ці недоліки. Порушував під час зустрічі й питання облаштування розмітки у місті, відновлення пішохідних переходів по вулиці Ковельській, а також пластикової розмітки на вулицях Луцькій та Данила Галицького, адже щодо її якості є нарікання. Усі ці зауваження були враховані, тож сподіваємось, що в цьому році усе буде виправлено», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на початку весни міський голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка назвав вулиці, де слід ремонтувати дорожнє покриття. Очільник громади тоді наголосив, що найбільша проблема – вулиця Зимнівська, яка давно «проситься» на ремонт».

Читайте також: У Володимирі завершують ремонтувати вулицю Незалежності. ФОТО

Під час зустрічі
Під час зустрічі

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024