Результати ЗНО на Володимирщині: в лідерах випускники Зимнівського НВК

16 Серпня 2017, 14:14
11198

Нещодавно відбулась прес-конференція директора Українського центру оцінювання якості освіти Вадима Карандія та його заступника Валерія Бойка, на який було підбито підсумки проведення зовнішнього оцінювання в 2017 році.

Директор Українського центру прокоментував результати державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання учасників тестування 2017 року.

Район.Володимир-Волинський у свою чергу проаналізував результати тестування випускників нашого району.

Загальна картина ЗНО-2017 серед випускників шкіл Володимир-Волинського району виглядає так: найкращі результати показали випускники навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» села Зимне Володимир-Волинського району, непогані -  випускники ЗОШ І-ІІІ ступенів села Лудин, ЗОШ І-ІІІ села Суходоли Володимир-Волинського району, загальноосвітньої школи села Овадне.

Якщо минулого року останню сходинку в рейтингу ЗНО посіла одинадцятирічка міста Устилуг, то нині впускники цієї школи (їх найбільше взяло участь у тестуванні) не поспішили реабілітуватися і, наприклад, іна ЗНО з української мови та літератури 40% взагалі не подолали прохідний поріг. Хоча з того таки предмету 10 % випускників набрали найвищий бал.

2


 

ЗНО з історії України (його складали теж майже усі випускники) найкращі результати у випускників НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» села Зимне Володимир-Волинського району та випускників Оваднівської одинадцятирічки. Найгірші – випускників Хобултівської та Галинівської ЗОШ.

1


 

З математики найкращі результати ЗНО показали випускники НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок» села Льотниче Володимир-Волинського району та випускники Лудинської одинадцяти річки.


Слід зауважити, що на тестуванні з хімії найвищу кількість балів (від 180-200) набрав випускник Березовичівської ЗОШ, з біології добре себе показали випускники Галинівської ЗОШ. На ЗНО-2017 з географії хороші результати показали випускники НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» села Зимне Володимир-Волинського району.


З англійської мови на тестуванні непогані результати показали випускники НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок» села Льотниче.

Слід зауважити, що тести з французької та іспанської взагалі ніхто у районі не складав, з німецької мови ЗНО складала одна людина – випускник попередніх років. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024