Інвестор з Нідерландів купує 20% акцій володимирської птахофабрики

16 Серпня 2017, 15:33
Фото ілюстративне 8055
Фото ілюстративне

Приватний інвестиційний фонд Safedam придбав більше 20% акцій одного з найбільших виробників курятини в Україні – «Володимир-Волинської птахофабрики».

Про це повідомляє видання Дело.

Поява нового інвестора прискорить реалізацію масштабного інвестиційного плану підприємства з модернізації виробництва, бюджет якого складе більше 25 мільйонів євро.

У компанії відзначають, що приватний інвестиційний фонд Safedam зі штаб-квартирою в Амстердамі зосереджений на консервативних інвестиціях в нерухомість. Ця угода – перший досвід інвестицій Safedam в виробництво продуктів харчування. І дебютний досвід інвестицій в українську компанію.

Нагадаємо, «Володимир-Волинська птахофабрика», яка виробляє продукцію під торговою маркою «Чебатурочка», входить до групи компаній OPENMIND і в трійку найбільших виробників курятини в Україні, займаючи 6% внутрішнього ринку курячого м'яса. В інфраструктурі фабрики 100 пташників, власний забійний цех і комбікормовий завод. Компанія виробляє більше 200 тонн м'яса птиці в живій вазі на добу.  

ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» закінчило 2015 рік з чистим прибутком 84,757 мільйона ​​гривень.

Група компаній OPENMIND включає напрямки по виробництву курячого м'яса ( «Володимир-Волинська птахофабрика») і виготовлення і продаж крафтового пива (складається з виробництва – пивоварня Red Cat і рітейлу – мережа з більш ніж 60 магазинів крафтового пива «ПівоБанк»).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024