Громада Володимира отримає 710 тисяч гривень для забезпечення класів комп'ютерною технікою

18 Травня 2021, 18:00
Під час вручення сертифікату 1450
Під час вручення сертифікату

Володимир-Волинська громада отримає 710 тисяч гривень на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності».

Залучення даних коштів, а саме 710 тисяч гривень, стало можливим завдяки підписаному Меморандуму про участь у цифровій трансформації, що дозволило громаді реалізувати проєкт «Інноваційний прорив», інформують на офіційному сайті громади.

Сертифікати міському голові Ігорю Пальонці вручила виконавча директорка Волинського регіонального відділення Асоціації міст України Мар’яна Конончук.

Виконавча директорка зазначила, що важливим моментом є використання коштів на програмне забезпечення інклюзивних класів та «Нової української школи» у загальноосвітніх навчальних закладах усієї громади. 

Міський голова Ігор Пальонка подякував представниці Асоціації міст України за співпрацю та підтримку і повідомив, що наразі активно ведуться роботи з цифровізації громади. 

Довідково:

Проєкт «Подолання цифрової освітньої нерівності» реалізується Асоціацією міст України в рамках Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації щодо об’єднання зусиль в питаннях цифровізації освіти. Реалізація даного проєкту має на меті сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах.

Читайте також: У Володимирі завершують ремонтувати вулицю Незалежності. ФОТО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024