Верба та Бубнів: місцеві активісти привели до ладу зупинки на яких «зацвіли» мальви та соняшники

17 Серпня 2017, 07:30
12327

Добру справу започаткували мешканці сіл Верба та Бубнів, Володимир-Волинського району. Днями вони привели до ладу зупинки громадського транспорту, більше того - розмалювали їх в українському стилі.

Про це у своїх постах у Фейсбук написали Борис Наумчук та Юрій Дехтярьов (Yurii Dekhtyarov) .

«В селі Бубнів творчі люди є! Доказ тому - автобусна зупинка, розмальована майже з усіх сторін яскравими барвами! Така зупинка неодмінно вирізнятиметься серед сірих буднів. Не за горами, між іншим, день села...», - написав у своєму пості Юрій. 

«Кілька присвячених хвилин на благо рідного села, і ось що виходить. І не потрібно критикувати , багато обсуджувати, просто підтримати і все. І ось яка краса. Неймовірно, але факт...», - йдеться у дописі пана Бориса.

Тепер гостей Верби та Бубнова зустрічатимуть та проводжатимуть краса та затишок, жовтогарячі соняхи, мальви, українські козаки, стигла пшениця... 



1







1






 

Коментарі
17 Серпня 2017, 22:21
Молодці! Хоч це і місцева ініціатива, але креативна, творча, з душею! А ще придивіться як у с. Городелець люди турбуються про туристичну привабливість сіл. Подумайте про туристичні принади та ін. географічні особливості сіл. Зробіть біля зупинок дошки оголошень. Поставте вказівники туристичних родзинок: місцеві водойми (хай не ідеально благоустроєні), провідники по лісових скарбницях (можуть бути реальні знавці лісу в пошуках ягід, грибів), місцеві майстри народної творчості, умільці, адреси та напрямки місцевих підприємців, продавців екопродуктів (овочів, меду) - буде реклама- будуть у людей гроші- кинуть копійку до бюджету. А мешканцям зайнятість, самозайнятість. Тільки продумайте разом із зацікавленими рекламну продукцію. І так можна зробити по усіх селах і містечках. Як у ВВ на АС-велика реклама, то тут більш компактна та стисла. Люди, думайте як вижити і жити добре. Вкажіть де сільська рада, школа- телефони місцевого дільничого чи ін. Те що потрібно людям має бути як інформаційні таблиці біля органів влади у Празі: поточні витяги, рішення, з відповідних сесій.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024