Пошкоджені радіатори, піддони, колеса, - на Луцькій кілька автівок стали «жертвами» горе-ремонтників

21 Серпня 2017, 11:07
8149

У ніч на 21 серпня у Володимирі-Волинському на одній з головних вулиць міста кілька автівок «жертвами» халатності ремонтників.

Екіпаж патрульної поліції Луцька після прибуття на місце виклику зафіксував, що на даному відрізку дороги проводились ремонтні роботи, і виконавці залишили бетонні люки над асфальтним покриттям, не встановивши жодних дорожніх знаків.

Оскільки цієї ночі погода була дощовою, а видимість поганою, на момент прибуття інспекторів уже 4 автівки стали «жертвами» халатності ремонтників.
Як розповів один з водіїв, в транспортних засобів пошкодились радіатори, піддони, колеса та інші елементи, - повідомляє 

Тож полісмени оформили ДТП – наїзд на перешкоду. Також вони встановили попереджувальні знаки біля кожного з 4 люків, які розмістились протяжністю близько 150 метрів, аби інші водії могли побачити небезпеку.

Уже по прибуттю в Управління всі необхідні матеріали зібрали та передали в сектор безпеки дорожнього руху, працівники якого притягнуть посадовців підприємства – виконавця робіт – до відповідальності за ч. 4 ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху і що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів).



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024