Володимирщина відзначила День Незалежності України

24 Серпня 2017, 19:51
9227

Офіційні урочистості щодо відзначення 26-річниці від проголошення Незалежності Украни розпочали у Володимирі-Волинському 24-го серпня в парку «Слов’янський» з покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Далі офіційні делегації перейшли на площу Героїв. Привітання жителі Володимира-Волинського приймали в сквері біля історичного музею, - пише БУГ.

В парку «Слов’янський» представники міської влади, громадських організацій, народний депутат України, поклали квіти до пам’ятника Кобзарю. Далі була сформована святкова хода: присутні мешканці міста разом несли великі вишивані рушники.

Також колектив «Любисток» супроводжував делегацію співом українських народних пісень.

На центральній площі Володимира-Волинського, офіційні делегації, священники вшанували пам’ять загиблих за Україну. Окрім покладання квітів, присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Володимир-волинців зі святом вітали в сквері біля історичного музею. Так, першим привітав жителів міста мер Петро Саганюк, котрий окрім побажань висловив вдячність всі хто переймається життям міста та сприяє його розвитку.

До побажань долучився народний депутат України Ігор Гузь. Також з привітальним словом виступили представники районної влади: голова РДА Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук.

Владці відзначили жителів міста та району, котрі внесли значний вклад в розвиток Володимира-Волинського та округи.

Також, слова привітання та вдячності лунали від керівників 14-ї ОМБр та новоствореного ЗРП.










Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024