У Володимирі говорили про те, як цьогоріч випускники здали ЗНО

28 Серпня 2017, 17:50
7935

Освітяни Володимира, представники влади, управлінь та батьківських комітетів підвели підсумки минулого навчального року, проаналізували якість здачі ЗНО місцевими випускниками та окреслили плани на найближче майбутнє.

Сталося це на розширеному засіданні колегії управління освіти, молоді та спорту, яке відбулося 28 серпня у приміщенні Володимир-Волинської міської ради, - йдеться на сайті міської ради.

 На початку засідання у своєму виступі начальник управління Вячеслав Петрук зупинився на підсумках роботи в галузі у 2016-2017 навчальному році та окреслив плани на прийдешній новий. Також було проведено аналіз якості здачі ЗНО учнями міських одинадцятирічок.

Активно міські педагоги обговорювали і нововведення у початковій школі, позитивні і негативні сторони запровадження інклюзивної освіти.

Також зі словами вдячності виступили батьки ДНЗ №7 «Волиняночка», ознайомили зі спільними  досягненнями адміністрації закладу та батьків.

 Підсумкове слово ж взяв міський голова Петро Саганюк, який побажав вчителям не зупинятися на досягнутих успіхах у навчанні школярів. Також міський очільник порекомендував дослухатись до вимог сучасності і не переобтяжувати учнів вже з першого дня, перетворюючи свято на офіціоз на шкільних лінійках,  які незабаром відбудуться у школах з нагоди Дня знань.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024