На вулицях княжого міста з'явилися затори

29 Серпня 2017, 10:48
8115

У княжому місті ось уже кілька днів поспіль городяни та гості міста спостерігають таке рідке для Володимирщини явище як затори.

З'являються вони в основному в години пік, до того ж, тільки на головних вулицях міста - Луцькій, Устилузькій та Ковельській.

Як з'ясувалося, причина їх виникнення - ремонт дорожнього покриття на вулиці Луцькій ( від залізнодорожного переїзду до повороту на Нововолинськ). Нагадаємо, здійснюються ці роботи в рамках ремонту автодороги «Луцьк-Володимир-Волинський».

Окрім того, рух автівок в центрі міста ускладнюють ремонтні роботи на вулиці Небесної Сотні.

 


Ремонтники обіцяли, що за сприятливих погодніх умов, покладання всіх конструктивних шарів асфальту на дорозі «Луцьк-Володимир-Волинський», крім верхнього, будуть завершені до 1 вересня. Проте в місті, по вулиці Луцькій наразі завершують вкладати лише перший шар дороги. А таких шарів має бути три, отож і гостям міста і самим городянам доведеться деякий час терпіти такі незручності.

Нагадаємо, орієнтовна протяжність будівництва дороги «Луцьк-Володимир-Волинський» становить 70 км. Ця частина траси ремонтується в рамках «митного експерименту». Так, 50% від  перевиконання загального обсягу оформлення товарів на митниці, спрямовують на покладання нового асфального покриття.





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024