«Не перегинайте палицю»: володимирські чиновники не відмінятимуть свої візити на урочисті лінійки 1 вересня

29 Серпня 2017, 12:48
Фото ілюстративне 8361
Фото ілюстративне

Представники влади у Володимирі-Волинському, не зважаючи на громадській супротив, все ж таки відвідають урочисті лінійки з нагоди Дня знань в навчальних закладах міста.

Про це стало відомо під час щотижневого брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ.

«Чому я, як міський голова, чи мій профільний  заступник з питань освіти, чи начальник управління освіти не можуть відвідати це свято, подивитися на його організацію, зустрітись з педколективом, батьками? Я вважаю, що ця ідея не заслуговує на увагу. Це вже хтось перегинає палку!» - прокоментував міський голова пропозиції щодо заборони представникам влади, депутатам відвідувати урочисті лінійки на свята першого чи останнього дзвоника. 

Нагадаємо: на порталі петицій з'явилася ініціатива про заборону чиновникам і духовенству брати участь у шкільних лінійках, зокрема йдеться про свято 1-го вересня та останнього дзвінка. Грмадськість активно підтримала цю ініціативу, мужновладці ж, в більшості, заявили, що ніхто не може їм заборонити брати участь в подібних урочистостях.Те ж саме нещодавно заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському пропонують, аби святкові лінійки на День знань не затягувати в часі.

 

Коментарі
30 Серпня 2017, 17:02
А де громадський супротив ви знайшли? Те що хтось зареєстрував петицію а ви поширюєте таку інформацію це вже називається громадський супротив? Мені особисто байдуже прийде влада чи ні, хоча я сама піду до своєї дитини на перше вересня в будь якому випадку і з владою і без неї. А петиції такі реєструють тільки бовдури яким не має до чого взятися і які на першому вересні і ногою не будуть. Та не варто таку думку декількох чоловік видавати за громадський супротив.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39