Серпнева конференція педагогів району відбулася на виїзді - в селі Овадне

29 Серпня 2017, 18:45
9420

28 серпня відбулася серпнева конференція освітян району – щорічна зустріч педагогів, яка в урочистій формі підсумовує пророблену роботу за минулий навчальний рік, окреслює пріоритетні завдання на наступний період. Цього року зустріч педагогів Володимир-Волинського району відбулася на виїзді - в Будинку культури села Овадне

В роботі конференції взяли участь педагогічні працівники з усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів району та працівники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, - йдеться на сайті Володимир-Волинської РДА.
На конференцію були присутні й голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник та голова Оваднівської сільської ради Сергій Панасевич.

Відкрила конференцію начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, яка підвела підсумки розвитку освіти району за минулий навчальниий рік та окреслила пріорітетні завдання галузі на новий. Акцент було зроблено на впроваджені освітньої реформи на місцях, виклики і проблеми сучасної освіти. Йшлося про те, як підвищити якість освітніх послуг, як впровадити вимоги нової української школи на місцях, покращити допоміжну інвентарну складову.

Про роль опорної школи у підвищенні якості освіти йшлося у виступі директора ЗОШ І-ІІІ ст. села Суходоли Віктора Рупши. Директор Хмелівківської ЗОШ Оксана Цизь розповіла про створення комфортних умов для навчання та виховання дітей у сільській школі. А завідувач Зарічанського дошкільного закладу Тетяна Кислюк поділилася із присутніми рекомендаціями створення належних умов ддля отримання дітьми дошкільної освіти в ДНЗ, який вона очолює.

З початком нового навчального року освітянську спільноту району привітала голова райдержадміністрації Наталія Василець. 

Завершилася щорічна педагогічна конференція врученням Подяк відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації найактивнішим педагогам.








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024