Колишній головний комунальник Володимира став заступником голови РДА

26 Травня 2021, 19:30
Віктор Фіщук 1860
Віктор Фіщук

Голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Юрій Лобач 26 травня офіційно представив колективу новопризначеного заступника голови райдержадміністрації Віктора Фіщука.

Участь у представленні також взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков та заступник голови районної ради Андрій Оніщук, інформують на сторінці РДА у фейсбуці.

Розпорядженням голови райдержадміністрації від 25.05.2021 року Віктор Фіщук призначений на посаду заступника голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації.

З березня 2004 року Віктор Сергійович розпочав трудову діяльність в органах місцевого самоврядування на посаді спеціаліста персоніфікованого обліку громадян управління праці та соціального захисту населення Володимир-Волинського міського виконавчого комітету. У вересні 2005 року був переведений на посаду головного спеціаліста. З січня 2006 став заступником начальника відділу цього ж управління.

У лютого 2007 року переведений на посаду спеціаліста І категорії управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, а з вересня 2008 року та до призначення на посаду заступника голови райдержадміністрації Віктор Фіщук працював начальником цього ж управління.

Нагадаємо, на початку травня стало відомо, що Володимир-Волинський міський суд звільнив від кримінальної відповідальності начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва Володимир-Волинської міськради Віктора Фіщука, якого звинувачували у підробці документів про ремонт чотирьох вулиць.

Читайте також: У Володимирі начальника управління не посадять за підроблені документи

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024