Володимир-Волинський: фіскали знову знайшли порушення в роботі підприємців

31 Серпня 2017, 13:39
Фото ілюстративне 7586
Фото ілюстративне

Протягом поточного тижня спеціально створеною робочою групою  ГУ ДФС у Волинській області вкотре виявлено факти порушень ЗУ «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового,  коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Так, днями в ході проведення фактичних перевірок встановлено, що володимир - волинські підприємці здійснювали реалізацію горілчаних виробів за заниженими роздрібними цінами, що суперечить встановленим нормам закону. До підприємців - порушників  застосовано штрафні санкції в сумі 25 тисяч гривень.

Нагадаємо, що метою створення  робочої групи  ГУ ДФС в області є забезпечення постійного та належного моніторингу ситуації на ринку підакцизу – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

За весь період діяльності робочої групи податківцями проведено майже тридцять  результативних фактичних перевірок у містах Устилуг,  Нововолинськ та Володимир-Волинський. Загальна сум штрафних санкцій, застосована до місцевих підприємців, - 825 тисяч гривень. Товар, що містив марки акцизного податку невстановленого зразка, - вилучено.

Отож, якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Коментарі
31 Серпня 2017, 18:10
А якби зробили так як у Польщі- знімали відсоток комун. оплати за інформацію, факти; чи відсоток з несплаченого людям давали б... Ото й на роботу не ходи. Так як сміттєві поліцаї в німців.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024