У Володимирі-Волинському хочуть побудувати ще один готель

29 Травня 2021, 11:30
Готель вул.Драгоманова 1654
Готель вул.Драгоманова

У Володимирі-Волинському на вулиці Драгоманова хочуть збудувати п'ятиповерховий готель.

Про це у своєму дописі у фейсбуці повідомив володимирчанин Володимир Музиченко.

Громадська будівля матиме 5 поверхів і загальну площу забудови — 580 квадратних метрів.

«Чудова новина для всіх, хто любить наше славне місто і хоче, щоб воно розвивалось, було привабливим для інвестицій і туризму, ставало гарніше і справді європейським!

Всім відомо, що без належної інфраструктури розмови про туризм у нашому древньому місті залишаться лише розмовами. Завдяки іноземним інвесторам сьогодні нарешті з’явилась можливість збудувати у Володимирі-Волинському готель європейського рівня.

Готель планується звести в центральній частині міста по вул. Драгоманова (за межами історичного ареалу).  Вулиця Драгоманова сформована 2-3 поверховою забудовою (на першій лінії забудови) та 5-ти поверховою забудовою (на другій лінії забудови). 

Проєктною пропозицією прийняте рішення візуально поєднати 1-шу та 2-гу лінію забудови. «Важкий» візуально «низ» та «легкий» візуально «верх» - поєднання забудови 19 ст. та забудови радянського часу (на 2-й лінії забудови).  Спорудження готелю в цій частині міста дозволить комфортне поселення до 80 відвідувачів при повному заселенні, а також створення до 20 нових робочих місць для місцевих мешканців.

Основні дані:

Поверховість громадської будівлі - 5 поверхів;

Загальна площа забудови - 580 м.кв.

Розміщення по лінії регулювання забудови з дотриманими протипожежними розривами до сусідньої забудови.

Проєктом передбачено підземний паркінг на 21 паркомісце. Також пропонується влаштування додатково кишені для паркування авто вздовж вулиці Драгоманова (4 паркомісця або один автобус).

З метою збереження сформованої архітектурно-просторової композиції та образу сталого середовища, оздоблення фасаду пропонується з урахуванням існуючої забудови міста, — йдеться у дописі.

Нагадаємо у Володимирі-Волинському наразі є один готель «Волинь», який знаходиться у самісінькому центрі міста. У 2018 році у ЗМІ з'явилась інформація, що готель «Волинь»  боргує одній із підрядних організацій  більше півмільйона за ремонт.

Читайте також:  Готель «Волинь» і далі боргує більше півмільйона за ремонт, - ЗМІ

 

Коментарі
29 Травня 2021, 18:54
Європейський чи єврейський ?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024