Володимирчан попереджають про обмеження руху великовагового транспорту

29 Травня 2021, 14:45
Важковаговий транспорт 863
Важковаговий транспорт

З 1 червня вводиться сезонне обмеження руху вантажівок автодорогами державного значення Волинської області за температури повітря вище 28 градусів.

Про це йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг Волині у фейсбуці.

Обмеження не стосуються легкового транспорту, а лише вантажного, масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш як 7 тонн. Для таких вантажівок рух автомобільними дорогами загального користування державного значення від першого червня з 11.00 до 23.00 години за температури повітря вище 28 градусів буде заборонений.

Таке обмеження руху не стосується автобусів, аварійних служб та транспорту, який використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, машин, що перевозять швидкопсувні товари.

На автошляхах встановлюють відповідні інформаційно-вказівні та заборонні дорожні знаки.

Перечекати спекотну пору доби можна в місцях тимчасової стоянки транспортних засобів на майданчиках в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Наскільки водії вантажівок дотримуватимуться правил дорожнього руху у спекотну пору перевірятимуть працівники обласного управління Укртрансбезпеки та патрульна поліція.

Перечекати спекотну пору доби можна в місцях тимчасової стоянки транспортних засобів на майданчиках в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Відшукати місце відстою вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися Google мапою.  Зауважують, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на автошляху М-19 у с. Дубове місце стоянки тимчасово не функціонує.

Читайте також:  Поклали перші 16 кілометрів асфальту на дорозі, що з’єднує Львівську та Волинську області

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024