Поліція Володимира розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства біля бару

31 Травня 2021, 16:45
Поліція 1248
Поліція

За фактом хуліганських дій, які трапились у Володимирі-Волинському біля закладу «Золота підкова, відкрили кримінальне провадження.

Про це Район. Володимир-Волинський повідомили у районному відділі поліції.

 Стало відомо, що наразі проводиться перевірка з метою встановлення усіх причетних до злочину осіб. За вираження неповаги до суспільства до адміністративної відповідальності буде притягнуто ряд правопорушників. 

Нагадаємо, 29 травня, близько першої години ночі на «102» надійшло повідомлення від жителів вулиці Зимнівської. Люди скаржилися на те, що у кафе «Золота підкова» голосно грає музика, шумно себе поводять молоді люди і заважають відпочивати. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники групи швидкого реагування патрульної поліції. Під час розмови до працівників поліції невідомі проявляли агресію, не зважали на зауваження та не реагували на законні вимоги працівників поліції.

Як повідомили у райвідділі поліції, працівники поліції, з метою недопущення подібних ситуацій, вживають ряд превентивних заходів. Зокрема: у місті збільшили кількість нарядів з числа працівників усього районного відділу поліції, котрі контролюють дотримання карантин обмежень та порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

Читайте також:  У Володимирі стався конфлікт між молоддю та правоохоронцями

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024